D&V Protection SRL Alexandria comercializeaza prin magazinul din  str. Cuza Voda nr 113 o gama variata de produse: echipament individual de protectia muncii, stingatoare de orice tip si accesorii Psi . Efectuam lucrări de verificare, reîncărcare, reparare si reconditionare a stingătoarelor de incendiu, cu excepţia celor care conţin anumite gaze fluorurate cu efect de seră.

Produsele noastre se supun cerintelor normelor europene si poarta semnatura unor producatori consacrati pe piata echipamentelor de protectie. Reusim cu succes sa acoperim cerintele tuturor categoriilor de utilizatori din majoritatea domeniilor de activitate, oferind cele mai bune solutii pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri.

Securitatea, sanatatea, viata sunt valori ce trebuie aparate indiferent de costuri sau sacrificii. Iesim in intampinarea nevoilor clientilor nostri si ne exprimam dorinta de a deveni pentru ei consultanti si parteneri de încredere, dornici de a gasi în orice situatie solutia optima, depasind astfel conditia de simplu furnizor.

Prin intermediul site-ului dorim sa fim cat mai aproape de toti colaboratorii si clientii nostri, punand la dispozitie informatii de ultima ora privind gama noastra de produse.