ECHIPAMENTE DE PROTECTIA MUNCII  
PREVENIREA SI STINGEREA INCENDIILOR  
Home   Despre Noi   Printuri   Colantari   Inscriptionari Auto   Contact
Reclame/Promo
 
Printuri de mari dimensiuni
home < Printuri < Printuri de mari dimensiuni
 
Print autocolant
Folie adezivă din PVC polimerică, pentru printuri digitale de mari dimensiuni.
Banner
Material compus dintr-o tesatură de poliester special, „pretensionat”, cu coating din PVC alb mat, translucent sau opac, stabil UV. Imprimarea digitala se face direct pe coating-ul PVC. Suprafata materialului este mata sau lucioasa.
Mesh
Material compus dintr-o tesatura de poliester special, „pretensionat”, cu coating din PVC alb pe ambele parti. Stratul final (top coating-ul) este un lac acrilic ce confera materialului o suprafata lucioasa. Este stabil UV, ignifugat si tratat împotriva mucegairii.
Prelate de camion
Material compus dintr-o tesătură de poliester special, „pretensionat”, cu coating din PVC alb pe ambele părti. Greutatea tesăturii de bază este de 270 g/m˛, iar greutatea totală a materialului este de 900 g/m˛. Stratul final (top coating-ul) este un lac acrilic ce conferă materialului o suprafată super lucioasă. Top coating-ul este aplicat pe ambele părti. Este stabil UV si tratat împotriva mucegăirii.
Steag
Poliester 100%, cu coating ignifug, cu suprafata semi-mată. Are o bună rezistentă în orice conditii atmosferice si este stabil UV.
Poliester decor
Se pot folosi cu succes pentru diverse amenajări interioare (case, standuri expozitionale, restaurante, cluburi, expozitii ).
Noutati
01 Februarie 2009
print banner outdoor
7 euro / metru patrat