Echipamente de
Protectia Muncii
  Printuri de
Dimensiuni Mari
  Prevenirea si
Stingerea Incendiilor
             
     S.C. DV PROTECTION S.R.L. cu sediul in Alexandria, Teleorman, comercializeaza echipamente individuale de protectie si lucru, cu o durata ridicata de utilizare in conditii de siguranta maxima si de confort ridicat. Produsele noastre se supun cerintelor normelor europene si poarta semnatura unor producatori consacrati pe piata echipamentelor de protectie. Reusim cu succes sa acoperim cerintele tuturor categoriilor de utilizatori din majoritatea domeniilor de activitate, oferind cele mai bune solutii pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri.
     Va invitam sa cunoasteti si departamentele de Productie Publicitara si cel de P.S.I ale firmei noastre.


intra in site
   
     Ceea ce ne-am propus inainte de orice este calitatea produselor si a serviciilor, dar mai ales profesionalismul unei echipe tinere si orientate Ón mod special catre nevoile clientului. Oferim consultanta tehnica si solutii complete pentru realizarea imaginii afacerii dumneavoastra.


intra in site
   
     Societatea noastra are un departament specializat in furnizarea de stingatoare cu pulbere, stingatoare cu spuma, stingatoare cu bioxid de carbon, furtunuri de refulare de toate tipurile si accesorii psi, hidranti de incendiu de toate tipurile, alte echipamente, materiale si accesorii destinate prevenirii si stingerii incendiilor, precum si prestarea de servicii de verificare, incarcare si reparare a stingatoarelor si altor aparate de stins incendii, ignifugarea materialelor combustibile (poduri si sarpante din lemn), servicii de consultanta, formare si instruire In domeniul prevenirii si protectiei impotriva incendiilor.

intra in site
             
Termeni si conditii | Contact
©2008-2009 Toate drepturile rezervate DV Protection